Kynologisch Nederland waar mens en hond samen komen en elkaar leren te begrijpen. Elke hond groot of klein, ras of geen ras. En de mens van jong tot oud. Je hond krijgt vertrouwen en je hond in jou, maar wat ook telt is dat je samen heel veel plezier hebt.

Als je vragen hebt kan je altijd terecht bij Debby en Jeroen. Ze laten je altijd voelen dat je er toe doet en je hond ook. Ze helpen je graag. Wij hadden Skavo, geen rashond en was een herplaatser, op sommige punten was ie onzeker ,maar met samen werken op de honden school kwam het vertrouwen aan beide kanten, en werd hij een super vrolijke lieve hond. En dan hadden we ook nog Peanut, een duitse dog, en op de honden school hebben we met haar puppy cursus, basis, en vervolg en ook balans en behendigheid les gedaan, en wat vond ze dat geweldig en wat kon ze alles goed.

En dan hebben we ook nog Debby haar theoriecursus gevolgd, wie wil dat nu niet volgen .dat is lachen en leren tegelijk. ik heb nu weer duitse dog haar naam is Kruimeltje en ik weet zeker dat we weer met heel veel plezier cursussen gaan volgen bij Kynologisch Nederland ,

Groetjes van Jacquelien De Geus