Yvonne

Instructeur

Hallo allemaal!

Mijn naam is Yvonne en samen met mijn 4 Australian Shepherds woon ik in Heenvliet. Ik werk als ambulant gezinsondersteuner in de zorg. Als kind opgegroeid met veel verschillende dieren. Jaren lang paardgereden en ook lesgegeven. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten met mijn paarden en honden.

In 2016 met mijn eerste Aussie Beer begonnen met de puppylessen en daarna doorgestroomd naar o.a. Basis, Vervolg I en II, Basiswerkhond, om uiteindelijk bij de Behendigheidslessen uit te komen. Dit beviel zo goed dat al snel mijn tweede Aussie Bodhi kwam waarmee ik alle lessen opnieuw kon volgen. In het jaar daarna zijn eerst Darcy en daarna Joey als herplaatser bij mij komen wonen en niet meer weggegaan. Ik vind de Australian Shepherd een geweldig ras, ondanks dat al mijn honden een eigen gebruiksaanwijzing hebben. Beetje eenkennig en niet makkelijk naar vreemden en andere honden, daar moet je de uitdaging van in kunnen zien. Omdat ik mijn kennis uit wou breiden ben ik de opleiding Kynologisch Instructeur gaan volgen. En sinds 2019 geef ik op dinsdagavond behendigheidsles.

Ik heb zelf met al mijn honden met veel plezier lessen gevolgd op deze super hondenschool. En dat wens ik iedere hondeneigenaar toe. Samen bezig blijven en plezier hebben!

Tot ziens

Kan je tegenkomen bij

  • Puppycursus

  • Basiscursus

  • Vervolgcursussen

  • Gedragsspreekuren

  • eigenlijke alle cursussen en workshops…