woensdag, november 25, 2020
Text Size

fp1
fp3
fp4
fp5
fp2

Olga Kerkhof

Hallo allemaal, olga

In dit stukje zal ik iets over mijzelf vertellen.


Ik ben getrouwd met Cor en we hebben drie kinderen. Ik woon in Zuidland en heb het geluk ook in Zuidland te werken als apothekers-assistente.

Soms doe ik naast m'n werk in de apotheek ook nog andere dingen. Zo heb ik een aantal maanden als inval pupinstructeur bij Hulphond Nederland gewerkt en doe intern honden begeleiden die net wat meer training nodig hebben.

We hebben twee honden, Nitcha en Thijs. Dit zijn Nova Scotia Duck Tolling Retrievers of ook wel Tollers genoemd. Met beide volg ik jachttraining. Toen we Nitcha in juni 2005 kregen ben ik op cursus gegaan bij Debby en op een korte onderbreking na, niet meer weggegaan.


Debby en Jeroen vroegen in 2008 of ik het leuk vond om mee te helpen bij de lessen, nou en of ik dat leuk vond! Het is geweldig om te zien hoe baas en hond leren samenwerken en plezier hebben. Zelf krijgen we, als trainers, geregeld trainingen en bijscholing van Debby en Jeroen en worden we betrokken bij gedrags-spreekuren zodat we onze kennis steeds meer uit kunnen breiden.

Tot ziens, Olga

Voorstellen