Lisa

Instructeur

Hallo allemaal!
Ik ben Lisa en woon samen met mijn vriend in Hoogvliet. Ik ben opgegroeid met verschillende honden, maar pas met de laatste hond van mijn moeder: Bram, zijn we bij Deb en Jeroen op cursus gekomen. Vanaf de eerste puppycursus met Bram was ik verkocht! Sinds dat moment ben ik wekelijks op de hondenschool te vinden. Toen Jeroen mij dan ook vroeg of ik het leuk vond om te komen helpen op de hondenschool hoefde ik hier geen seconde over na te denken, het antwoord was natuurlijk: JA!

Ondertussen zijn we een aantal jaar verder en sinds augustus 2020 woont Riff bij mijn vriend en mij. Riff is een Hollandse herder en onze eerste hond samen! Riff houdt er van om lekker bezig te zijn en met hem volgen we speurcursussen. Hier kun je mij tevens als instructeur tegen komen. Verder ben ik op zaterdagochtend (bijna) altijd bij de puppycursus te vinden!

Ik vind het ontzettend leuk om deel uit te mogen maken van het team Kynologisch Nederland en hoop dit nog lang te kunnen doen! Hopelijk tot snel bij een van de cursussen!

Kan je tegenkomen bij

  • Puppycursus