Joumana Mansour

Instructeur

Hallo allemaal!

Mijn naam is Joumana en ik woon samen met mijn 3 honden Tari, Drama en Gerrit, 2 gezellige katten en een heel toffe kaketoe. Toen ik in 2011 de cursus kynologische gedragstherapie volgde, attendeerde Helly Gaus me op ‘een heel goede hondenschool in Hellevoetsluis’. Dus ging ik met mijn gloednieuwe Duitse Doggenpup Tari naar Debby en Jeroen. Om te blijven plakken en niet meer weg te gaan! Ik volgde de gehoorzaamheidslessen met Tari en danste met mijn inmiddels overleden boxer Vita de sterren van de hemel in de dogdance klas. Mijn labrador Drama wordt soms ingezet als helpende hond voor kinderen die wat ondersteuning kunnen gebruiken in het ontwikkelen van vaardigheden want wat is zij een voorbeeldige, lieve hond!

Naast mijn passie voor dieren houd ik veel van mijn werk als jeugdhulpverlener. Lang had ik een flexibele baan waardoor ik met alle lessen mee heb kunnen kijken en kun je mij bij verschillende trainingen tegenkomen. Ondanks mijn verhuizing naar Kwadendamme ben ik zo vaak als mogelijk op onze hondenschool. Ik vind het ontzettend tof om deel uit te maken van team Kynologisch Nederland. We zijn met elkaar een bevlogen en enthousiast team waarin gezelligheid en samenwerken en grote en belangrijke rol spelen, zowel met elkaar als met onze cursisten!

En voor hen die het zich misschien afvragen; ik ben geboren in Libanon, (vandaar de naam; fonetisch Zjoemana) en getogen in Zuidland. Op klompen, tussen de schapen.

Joumana

Kan je tegenkomen bij

  • Puppycursus

  • Basiscursus

  • Vervolgcursussen

  • Gedragsspreekuren

  • eigenlijke alle cursussen en workshops…