zaterdag, november 28, 2020
Text Size

fp4
fp2
fp3
fp1
fp5

Anke Groeneveld

Hallo,

Mijn naam is Anke  en ik woon samen met mijn dochter Lies in Stellendam.anke

Ik ben opgegroeid met honden, in allerlei soorten en maten. Mijn moeder trainde vroeger al met honden en ik ging zo vaak mogelijk mee, je kunt zeggen dat de liefde voor honden mij met de paplepel is ingegoten. Ik wist zodra we naar een huis met tuin gingen verhuizen dat er gelijk een hond moest komen. En dat gebeurde in 2007, Fonzie een Cavalier King Charles Spaniël die in 2012 op 9- jarige leeftijd overleed. In 2008 kwam Sjakie een Petit Basset Griffon Vendeen erbij. Maar ik had nog 1 wens, een hele grote. Die wens was een Duitse Dog en die kwam in 2011 eindelijk uit. Ties was alles wat ik maar wilde, een enorm groot knuffelbeest. Die na veel energie en trainingen mijn allergrootste maatje werd.

Ik begon in 2011 bij Debby en Jeroen op de hondenschool en nadat we alle cursussen gevolgd hadden werd mij gevraagd of ik bij hun team wilde komen. Daar hoefde ik geen twee keer over na te denken. Ik leer zo ontzettend veel, niet alleen door de instructeur-cursussen maar ook door de spreekuren en tijdens de lessen. En wat voel ik me hier thuis.

Nadat Ties in 2013 plotseling overleed heb ik ongelooflijk veel steun van iedereen gehad. Ties was niet alleen mijn allerliefste maatje maar ook mijn leraar. Debby en Jeroen hebben daarvoor gezorgd en daar zal ik ze altijd dankbaar voor blijven.

Een paar maanden later kwam er weer een Duitse dog genaamd Ukkepuck bij. Ukkepuck is een heerlijk ventje waar we ontzettend van genieten en weer lekker mee aan de slag zijn.

Jullie kunnen mij tegenkomen bij puppycursus, speuren, basiswerkhond, balanscursus en behendigheid.

Hopelijk tot gauw!

Voorstellen