Vervolgcursus

Wanneer u na het volgen van de basiscursus verder wilt gaan met het trainen van en werken met uw hond, dan is de vervolgcursus wellicht iets voor u. Sowieso adviseren wij iedereen lekker bezig te blijven met trainen al dan niet op een hondenschool; de hond heeft het nodig en vindt het ook leuk!

De vervolgcursus is 1 keer in de week en zal 10 weken in beslag nemen. Het gaat om 8 praktijklessen en 2 theorielessen die van te voren zullen worden aangekondigd. Op deze twee avonden mogen de viervoeters lekker thuis in hun mandje blijven.

De oefeningen die aan bod komen zijn in de basiscursus aangeleerd en worden nu uitgebreid en moeilijker gemaakt. De lat ligt iets hoger en er zal dus steeds meer van de honden en eigenaren verwacht worden. Uiteraard komen er ook nieuwe oefeningen bij en wordt er zo nu en dan gebruik gemaakt van behendigheidstoestellen, balanskussens en gehoorzaamheisspelletjes om de lessen interessant en afwisselend te houden.

De lessen van de vervolgcursus worden gegeven op dinsdagavond. Bij voldoende interesse worden er ook lessen in de ochtend gegeven.

Cursus die van te voren gevolgd moet worden om deel te kunnen nemen aan de vervolg cursus:

  • Basiscursus