Methode

Wij stellen ons aan u voor als een professioneel trainingscentrum voor hond én baas. Een trainingscentrum waar u terecht kunt voor vragen, advies en begeleiding bij opvoeding, probleemgedrag en specifieke takken van de hondensport. Onze praktijktrainingen worden versterkt door de theorielessen die hierbij worden gegeven. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat je een hond alleen goed kunt begeleiden als er een basiskennis is van het gedrag van honden en hun manier van leren.

Wij werken op een positieve en hondvriendelijke manier en doen dit met behulp van de clickermethode; een positieve leermethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van een beloningssysteem. Hoewel er al jaren wordt getraind met de clicker, zijn er nog steeds een hoop misvattingen over. Tijdens onze lessen leggen we uiteraard helemaal uit hoe dit werkt. En wij verzekeren u dat u en uw hond het geweldig zullen vinden om met behulp van de clicker te trainen! Dat komt omdat u zich vooral zul focussen op het aanleren van goed gedrag.

U bent van harte welkom om te komen kijken naar onze lessen om te zien hoe er bij ons wordt getraind.

Wat cursisten over ons vertellen

Beste Puppycursus van Nederland

maart 23rd, 2021|

Beste hondenschool van Nederland! Iedereen die het maar wil horen (en als je het niet horen wilt, roepen wij het toch), raden wij Kynologisch Nederland aan. Sinds 2012 hebben wij met onze honden bijna

Waanzinnig

maart 23rd, 2021|

Waarom kom ik al zo lang bij kynologisch Nederland ... met al mijn hondjes Vanaf onze 2e hond komen we al bij Debby en Jeroen en doorlopen we de altijd waanzinnig leuke leerzame lessen.