Basiscursus

Ons paradepaardje!!

De Basiscursus is een intensieve cursus waar u in een maand tijd een enorme hoeveelheid kennis zult opdoen. Wij geven u inzicht in hondengedrag en in onze beloningsgerichte trainingsmethode, waardoor iedere hond een enthousiaste leerling wordt. Onze filosofie is dat we zoveel mogelijk kennis willen meegeven aan elke hondeneigenaar. Dit is dan ook de reden voor de uitgebreide theorielessen tijdens deze cursus. Er zullen vele onderwerpen aan bod komen die te maken hebben met de opvoeding en training van de hond. Wij vinden dan ook dat iedereen die bij ons komt trainen, allereerst de Basiscursus moet doen. Ook als er al elders trainingen gevolgd zijn met de hond. Uiteraard passen we de oefeningen dan aan naar het niveau van baas en hond. We willen dit omdat we vinden dat een hond alleen goed getraind kan worden als men meer weet over honden en hun gedrag.

Praktijkoefeningen die onder andere aan bod komen zijn: netjes naast lopen, zit, af, blijf en hierkomen.

Daarnaast kan er ook extra aandacht gegeven worden aan eentueel probleemgevend gedrag van uw hond, zoals bijvoorbeeld: uitvallen aan de lijn, agressie naar honden of mensen, weglopen, trekken aan de riem, etc… Wij hebben ruime ervaring met honden die probleemgedrag vertonen en helpen u graag!

De basiscursus duurt inclusief de introductieles vier weken. U heeft dan 3 keer in de week les op de op de maandag-, woensdag-, en vrijdagavond.
Bij voldoende aanmeldingen kan er ook in de ochtend les worden gegeven.

Iedere maand starten we met een nieuwe basiscursus!

Honden vanaf 12 weken kunnen hieraan meedoen.

Geen enkele hond is te oud voor de Basiscursus!