Basis Werkhondentraining

Wat wij helemaal geweldig vinden is als mensen graag door willen trainen met hun hond. Het is super voor de hond zelf, omdat ze het heerlijk vinden om samen met hun baas bezig te zijn, maar daarnaast is het ook nog eens ontzettend bandversterkend!

Omdat veel mensen wel doorwillen trainen maar niet altijd weten wat nou eigenlijk leuk is voor de hond, hebben wij de Basis Werkhondentraining.

Deze cursus is er dus ter voorbereiding op de cursussen waar daarna voor gekozen kan worden zoals jachthondentraining, speuren en behendigheid. Bij deze training wordt de basis gelegd tot het apporteren, dirigeren en er wordt kennis gemaakt met hindernissen uit de behendigheidstraining. Daarnaast worden de appèloefeningen in verschillende omgevingen en omstandigheden getraind zowel aangelijnd als los. De algehele gehoorzaamheidstraining blijft net als in elke andere cursus bij ons, aanwezig.

Aan het einde van deze lessen kan er een keuze worden gemaakt voor een eventuele vervolgopleiding. Waar gewenst kunnen wij natuurlijk hierin adviseren.

Cursus die van te voren gevolgd moet worden om deel te kunnen nemen aan de Basis Werkhondentraining:

  • Basiscursus
  • Vervolgcursus