Lezingen & Workshops

Geregeld hebben we mensen op de hondenschool mogen ontvangen naar wie we met onze instructeurs hebben kunnen luisteren en van wie we hebben kunnen leren over hun inzichten op het gebied van hondentraining. Mensen die net als wij in de honden- en dierenwereld werkzaam zijn. Zij vertellen over hun ervaringen en bevindingen. Dit is de enige manier om bij te blijven en niet te blijven hangen in het:”Wij weten het allemaal zelf wel”. Dit blijven we dan op onze nieuwe hondenschool ook zeker doen!

Lezingen

Maar omdat we nu echt de ruimte hebben, kunnen we eindelijk lezingen laten geven voor publiek! Iets waar steeds vaker om gevraagd wordt door onze cursisten. Meer mensen raken gefascineerd door alles wat om de hond draait. Dat vinden wij een hele positieve ontwikkeling en daarom gaan we vanaf nu geregeld mensen uitnodigen om lezingen te geven voor een ieder die dat interessant vindt.

Te denken valt dan aan lezingen over gedrag(ethologen, leraren van de universiteit, olifantentrainers, dolfijnentrainers) voeding(Royal Canin, vers vlees, supplementen) gezondheid(dierenartsen, specialisten, fysiotherapeuten, bachbloessem) werkhonden(politiehonden, beveiligingshonden, hulphonden, schapendrijvers etc.

Workshops

Ook zullen er Workshops worden gerealiseerd. Zelf ervaringen delen met eigen hond om zo kennis te kunnen maken met weer eens wat nieuws.
Denk aan: verschillende takken van hondensport(jacht, speuren, behendigheid, mondioring, Doggy Dance, Balans, flyball) EHBO voor honden, hondentrimmen.